RSS

17 Mayıs 2010 Pazartesi

PARTİ KURABİYELERİ



























Bahçe partisi için hazırlanan tek lokmalık kurabiyeler


























Kalıpların en küçük boylarını kullanarak hazırladığım kurabiyeleri, sevgili arkadaşım Siminciğimin komşusunun bahçesinde yapıcağı brunch için tasarladım.
Kokteyl tarzı yapılacak sunumda,yenmesi kolay olsun diye tek lokmalık ikramlar şeklinde hazırlamaya karar verdik.Yiyecek olanlara şimdiden afiyet olsun.

6 yorum:

Miskokulu Lezzetler dedi ki...

Şirin mi şirin hepsi harika olmuş eline sağlık Zuhalcim.Sevgiler..

balgözlükız dedi ki...

şapkalı,ayakkabılı ve dudaklı olanlara bayıldım :) modayı kurabiyelerle takip etmek ne güzel.karnım acıktıı :)

aysemmutfakta dedi ki...

canım arkadaşım,Kayseri nin en güzel zamanları biz bu aralar hep hobi bahçesindeyiz akşamları serin olsada herşey çokgüzel.inşallah sende kısa sürede gelirsin seni misafir edip tanımaktan mutluluk duyarım sevgilerimle......

Unknown dedi ki...

selam becerikli hatun hakkımda söylediğin o güzel sözler için ve ziyaretin için çok teşekkür ederim Zuzucuğum bende sana Medine den gül kokulu peygamberin şehrinden selamlar yolluyorum kimbilir belki birgün benim içinde birşeyler tasarlarsın:) hayal ettiklerinin gerçekleşmesi dileğiyle sevgiler

Mimosa Café dedi ki...

kurabilyeleriniz çok şık ve çok farklı. elinize sağlık. başarılar.

lezzettabağı dedi ki...

Günaydınlar, hepsi birer şaheser olmuşşşşş. Ben en çok ayakkabı ve şapka kurabiyeleri beğendim ve izin amladan üçer beşer çantama tıkıştırdım.. eee ne yapayım çok güzeeeellllerrrrr.. Görüşmek üzere sevgiler..