RSS

10 Mart 2010 Çarşamba

DÜĞÜN KURABİYELERİ















Çok yakın arkadaşımın kuzenleri için ilk olarak hazırladığım nikah kurabiyeleri.Daha önceden nikah kurabiyesi hiç hazırlamamıştım.Benim içinde heyecanlı bir deneyim oldu. Bu modellerin her birinden karışık arajmanlar hazırlanarak küçük bir topluluğa tüller içinde dağıtıldı.Oya ve Gökhana bir ömür boyu mutluluk diliyorum.


10 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

ellerine sağlık her zamanki gibi harika olmuş..

burcuu dedi ki...

Çok şık olmuşlar, gerçekten süper, ellerinize sağlık.. ben de çeşitli nikah kurabiyeleri yaptım ama gelin ve damatlık modelli çalışmaları her zaman daha çok beğeniyorum!

Sevgiler..

kalpkurabiye dedi ki...

bıraktığınız nazik yorum için çok teşekkür ederim pastamı beğenmeniz beni çok sevindirdi.. keza çok güzel şeyler yapıyorsunuz benimki yanında çok sade.. teşekkür ederimm herzaman beklerimm..

GÜL DOĞAN dedi ki...

çok güzel olmuşlar zuhal hanım elinie sağlk.

Unknown dedi ki...

Canim benim... Yine cok güzel olmuslar... Birgün yolun sana dogru düserse, seyretmek istiyorum seni calisirken.... Sevgilerimle,

Pembe Tatlar dedi ki...

Canım unutmadım:))
Unuturmuyum hiç...
Ama etkinlik için kışturuyorum...
Pek arkadaşlara uğrayamadım bu hafta biraz bu gece boşum işte geziyorum gücümün yettiğince:))))

Ellerine sağlık kurabişler harika gözüküyor...

susamcorekotuFeriha dedi ki...

zuhalcim,ellerin dert görmesin benim kurabiyemi sormuşsun evet mekik şeklini elle verdim senin kadar başarılı değilim ama:))

Unknown dedi ki...

Canim benim, sagolasin tatli yorumun icin... Aslinda benim de aklima gelmezdi ama gecen gün bir dizide gördüm, canim cekti...Münster`de de istedigin an, istedigin yiyecekleri bulma imkani yok, mecburen kendimiz caresine bakmaya calisiyoruz.. AMa iyi de oldu, en azindan nasil yapildigini ögrenmis oldum... Sevgilerimle,

TÜLİN-sihirli tatlar dedi ki...

Zuzum Zuhalim blogumda ödülün var sevgıler:)

Adsız dedi ki...

Zuhal Hanım bloguma gelip beni onurlandırmanız ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, her zaman beklerim sizi. Ayrıca blogunuz çok güzel ve ürünleriniz pek şeker ellerinize sağlık.