Herkese çok güzel bir hafta diliyorum.
Paçanga Böreği :2 tam yufkanın arasına ve üstüne sıvıyağ +sütkarışımını sürüyoruz.
8 parçaya bölüyoruz.Her bir parçaya pastırma+kaşar+domates+sivri biber koyup önce yanlarından kapatıp sigara böreği gibi sarıyoruz.Süte batırıp ,galeta ununa buluyayıp ,yağlı kağıt serili tepsiye diziyoruz.Buzdolabında dinlendirebilirsiniz isterseniz.175 der .de 15' pişiyor.Sıcak servis yapmanızı öneririm. Ben 1 gün önceden yapıp buzdolab koyuyorum.Misafir geleceği an pişiriyorum.Mutlaka deneyin derim.Afiyet olsun.
Dünkü postumdaki sayfa düzenindeki bozukluk yüzünden ,tarifleri tek tek yazabiliyorum.Yanlışlıkla bir şeyemi bastım acaba.Dünkü postuma bakıp ,düzeltmem için ne yapmam gerektiğini bilen varsa,yardımlarınızı bekliyorum.
28 Kasım 2010 Pazar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Paçanga böreği harika görünüyor ellerine sağlık canım. İyi bir hafta dilerim.
ellerine sağlık canım hemşerim bizim evdede çok sevilir.....
Yorum Gönder