RSS

29 Eylül 2011 Perşembe

DOĞUM GÜNÜ KURABİYELERİ-HANDE



 Sıla hanımın kuzeni ,Hande hanıma ,doğum günü hediyesi olarak hazırlanan kurabiyeler....

Sıla hanım ,beni aradığında, bir arkadaşı vasıtasıyla kurabiyelerimi görüp beğendiğini ve çok sevdiği ablaları Hande hanım için ,doğum gününde tüm kuzenler adına  sürpriz kurabiyeler yaptırmak istedğini söyledi.
Bende gerekli ipuçlarını alarak  böyle bir konsept oluşturdum.Hande hanım ,çok başarılı bir yüksek lisans öğrencisiymiş .Ve de resimden anlaşıldığı üzere çoook güzel bir hanımefendi.Sıla hanımın da özellikle gözleri ve kendisi çok güze bir genç kız..Sanırım tüm kuzenler de öyledir.Böyle genç ,  güzel ve zeki  üniversiteli genç hanımların   benim kurabiyelerimi tercih etmeleri  benim için ayrıca bir onur.Ben de bir Hacettepeli olarak tüm  Hacettepilileri ,Gazilileri ve tüm üniversiteli gençleri sevgiyle kucaklıyorum. Kurabiyeleri teslim aldığında,beğeni dolu sözleri beni inanılmaz mutlu etti.Sizi tanımaktan  çoook mutlu oldum Sıla hanım.
                            Herkese sevgiler........

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Zuhal hanım,size çooooooooooooooook teşekkür ederim bizim için söyledikleriniz tamamen sizin iyi niyetiniz ve güzel gören kalbinizle ilgili..kurabiyeleriniz de harika hatta süper hatta mükemmel.. aldığım en güzel hediye oldu ellerinize sağlık..keşke önceden farketseydik tekrardan teşekkürler :)))) hande

Adsız dedi ki...

zuhal hanım kurabiyeler hariiiiiiiiiiiiika

Adsız dedi ki...

zuhal hanım bizim için yaptığınız yorumlar çooooooooooooooooooooook güzel çok teşekkür ederiz onur duyduk sizi tanıdığımıza da çok mutlu olduk kurabiyeler muhteşem kuzenler :)))))))

Sıla dedi ki...

zuhal hanımm, gerçekten şimdiye kadar yediğim en lezzetli ve en güzel yapılmış kurabiyelerdi. her detayı o kadar özenle yapılmıştı ki bir harikaydı... Sizin gibi dünya tatlısı bir hanımın eli deydiği anlaşılıyordu :) herkes bayıldı, size çok teşekkür ederim, her şey için sağolun, sizinle tanıştığım için çok mutluyum :) -sıla-