RSS

20 Ocak 2011 Perşembe

ANKARA'DA PİŞER CENEVRE'YE gider. KURABİYE KURS görüntüleri

 Bu seferki  şeker hamurlu kurabiyelerimizi ,Ceren hanım ile birlikte süsledik.Ceren hanım ,öncelikle minik kızı için hazırladı hello kity 'li kurabiyeleri ve şirin kız kurabiyesini.

 Sonra sevgili eşi  Bora bey için.....,


 Ceren hanım Boğaziçi ünüversitesinden..Eeee o okulu kazanmak  helede  bitirmek çok zor bildiğiniz gibi.E durum öyle olunca çok zeki ve yetenekli bir insanla çalışıyorsunuz.
Önümüzdeki hafta İsviçre'ye uçuyor Ceren hanım kurabiyeleri ile birlikte..O soğukmu soğuk ülkeye. Ordaki yaşaınızda  kolaylıklar ve güzellikler diliyorum size Ceren hanım.Hazır Fransaya yakınken kurabiye malzemeleri ile ilgili  bol alışverişler.....Herkese sevgiler.

4 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

ellerinize sağlık ablacım hem senin hem Ceren Hanım' ın:)
ne güzel bir tecrübe..

cerenisildak dedi ki...

Zuhal Hanim cok tesekkurler. Sizinle calismak ve sizden bu kursu almak cok keyifliydi. Kisa zamanda cok fazla sey ogrendim sizden. Tekrar tesekkurler.

Gorusmek uzere,

Ceren Isildak

cerenisildak dedi ki...

Zuhal Hanim cok tesekkurler. Sizinle birlikte calismak cok keyifliydi. Kisa zamanda cok seyler ogrendim sizden. Herkese tavsiye ederim. Ilginize tekrar cok tesekkuler.

Gorusmek uzere,

Ceren Isildak

yemekbiraşk dedi ki...

çok zevkli çalışma olmuş..
maalesef buralarda çok yaygın değil böyle süslü kurabiyeler ve pastalar türkiye bu konuda çılgınca.. seçenek çok malzeme çok burada malzeme bulmak dahada zor.. elinize sağlık
sevgiler..